Indregulering

Indregulering af ventilationsanlæg

Hos MJ Klimateknik ApS tilbyder vi indregulering af ventilationsanlæg i hele Danmark. Vi har speciale i mindre ventilationsanlæg og boligbyggerier.

Optimal ydelse og maksimal komfort

Indreguleringen skal sikre en optimal ydelse og en maksimal komfort fra ventilationsanlægget.

Ventilationsanlægget skal dels indreguleres til den luftmængde, som det er projekteret til, i forhold til antallet af vådrum, kvadratmeter og lignende. Det sikrer, at der er det rette tryk og den korrekte luftmængde i de enkelte rum. Samtidig sikrer det, at støj, træk og energiforbrug minimeres.

Vi har stor erfaring og har været i ventilationsbranchen siden år 2000. Du kan altid forvente, at vi er omhyggelige og leverer et godt kvalitetsarbejde.

Kontakt os for at aftale indregulering

Du er velkommen til at få en snak om ventilationsanlæg og om, hvad vi tilbyder. Vi kommer gerne ud for at se på dit anlæg. Herefter kan vi udarbejde et uforpligtende tilbud på indregulering.

Du kan ringe til os på tlf. (+45) 27 13 45 69 for at aftale nærmere, eller du kan skrive til os på e-mail mikael@mjklimateknik.dk.

Kontakt os for at bestille serviceeftersyn

​Du er altid velkommen til at ringe og høre mere om vores ydelser. Vi kommer naturligvis gerne ud for at se på opgaven, og vi sender gerne et uforpligtende tilbud.

Ring til os på telefon (+45) 27 13 45 69 for at aftale nærmere eller send en mail til mikael@mjklimateknik.dk. Vi besvarer din henvendelse hurtigst muligt.

(+45) 27 13 45 69
mikael@mjklimateknik.dk