Ventilationsservice

Ventilationsservice og anden vedligeholdelse

Hos MJ Klimateknik ApS har vi stor ekspertise med ventilationsanlæg, og vi tilbyder bl.a. service og indregulering af ventilationsanlæg samt anden vedligeholdelse. Vi kører i hele Danmark.

Et lavere energiforbrug og et bedre indeklima

Løbende service af ventilationsanlæg sikrer, at anlægget fungerer optimalt, nedsætter risikoen for driftstop. Samtidig har et velfungerende ventilationsanlæg et lavere energiforbrug og giver et bedre indeklima. Vi anbefaler, at du bestiller service en til to gange årligt.

Et korrekt indreguleret ventilationsanlæg sikre, de korrekt luftmængde i de enkelte rum. Det forhindrer samtidig støj og træk og giver dermed en maksimal komfort.

Vi har stor erfaring med ventilationsservice, da vi har været i ventilationsbranchen siden år 2000. Derfor kan du altid forvente et omhyggeligt kvalitetsarbejde til den rigtige pris.​

Kontakt os for at bestille service af anlægget

Du er velkommen til at få flere oplysninger om, hvad vi tilbyder, og vi sender gerne et uforpligtende tilbud på service og vedligeholdelse af dit ventilationsanlæg.

Du kan ringe til os på tlf. (+45) 27 13 45 69 for at aftale nærmere, eller du kan skrive til os på e-mail mikael@mjklimateknik.dk.

Kontakt os for at bestille serviceeftersyn

​Du er altid velkommen til at ringe og høre mere om vores ydelser. Vi kommer naturligvis gerne ud for at se på opgaven, og vi sender gerne et uforpligtende tilbud.

Ring til os på telefon (+45) 27 13 45 69 for at aftale nærmere eller send en mail til mikael@mjklimateknik.dk. Vi besvarer din henvendelse hurtigst muligt.

(+45) 27 13 45 69
mikael@mjklimateknik.dk